Nem dolga rendszámnak a zörgés

A hangcsillapítás első lépéseként megszüntettem az egyik legidegesítőbb zajforrást: a zörgő hátsó rendszámtáblát.

szonyeg.jpg

A girbegurba tábla ugyanis képtelen követni a helyéül szolgáló rideg műanyagidom enyhe ívét, akárhogy gyurmázom az alumíniumot. Tehát valamelyik sarka mindig eláll. Tehát zörög. Tehát odabenn valaki a haját tépi, nemigazmármeginn.

De ha szépen lecsavarozom a tábla keretét is... Aztarohadt, mennyi sár van beragadva mögé! Kitakarítom ügyesen. Szóval lecsavarozom, mögé szabok egy háromrét hajtott Tesco-gazdaságos Jysk-lábtörlőt, visszarakom az egészet, és boldogság.

Kíváncsi vagyok, mit tesz az első gépi mosás a háromtenyérnyi polipropilénnel (az első kiadós esőn már túl van, nem ért el hozzá a víz). Ha beválik, ha nem, az egynegyed kakaónyi költség mindenképp kipróbálásra érdemes hangcsillapítóvá teszi az (egyébként tisztességes autószőnyeg-helyettesként is használható) lábtörlőt.

Szóval a rendszám már nem zörög.

Komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diszduda.blog.hu/api/trackback/id/tr257991685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása