Csapágymorgó

2015-09-03 Klausjürgen

Ma nem jár poszt, ma a Passat kap új első kerékcsapágyakat, mert kikövetelte. Oké, még nem követelte, de egy 23 éves autónál minden ilyet addig kell komolyan venni, amíg szépen morogja.

kerekagy.jpg

Ui.: Igazából csak egyet kellett kicserélni, az is a jobb hátsó. Tanulság: kerékcsapágyat nem fékezés után megállva ellenőrzünk kézrátétellel (pláne ha elöl tárcsa-, hátul dobfékes a kocsi, így eleve máshogy forrósodnak az agyak). Hanem könyv szerint, hosszú, egyenletes kigurulással megállva, esetleg az autót a négy keréknél egyenként fölemelve, azokat kézzel megforgatva, hallgatózva… vagy csak elvisszük a szerelőhöz, hogy cserélje ki azt, amelyik rossz. És büszkék vagyunk magunkra, hogy amatőrként legalább a kerékcsapágyat kitaláltuk :)

Komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diszduda.blog.hu/api/trackback/id/tr367759246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása