Boldog új évet!

A mai naphoz mi sem passzolna jobban, mint az Augsburger Allgemeine összeállítása, amely felhívja a figyelmünket: idén bizony már szembejöhetnek OT-rendszámos Malacorrú Passatok is.

augsburger-allgemeine.jpgAugsburger Allgemeine: Endlich 30! Diese Klassiker werden 2018 zum Oldtimer

az eredeti 1973-as Passat után 15 évvel megérkezett a B3 - szedánként csakúgy, mint a jóval népszerűbb kombi Variant kivitelben. Az elődjéhez képest vadonatúj fejlesztést jelentő modell helykínálata csodaszámba ment. A négyszelepes, 79 kW/107 lóerős 1.8 Variant ajánlott ára 2900 eurónak felelt meg.

Augsburger Allgemeine: Végre 30! Ezek a klasszikusok
válnak oldtimerré 2018-ban

Boldog új évet kívánok megannyi tisztességben megveteránult 1988-as Corrado, Jaguar XJ-S, BMW M5, Audi V8, 190-es Merci, Sierra Cosworth, Vectra, Passat és Renault 19 gazdájának - velük együtt pedig minden kedves Olvasómnak!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://diszduda.blog.hu/api/trackback/id/tr1513538495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása